RMRisskov Møbelsnedkeri er grundlagt i 2010, og efter en årrække er produktionen flyttet til GETAMA

Møbelsnedkeri

Risskov Møbelsnedkeri

Risskov Møbelsnedkeri er grundlagt i 2010, og efter en årrække er produktionen flyttet til GETAMA i Gedsted. Leif Jensen, grundlægger af Risskov Møbelsnedkeri og uddannet møbelsnedker, er i dag GETAMAs produktionschef.

Her fortsætter Leif Jensen med at sikre det klassiske håndværk kombineret med det gennemtænkte design, som kendetegner møbelserien fra Risskov Møbelsnedkeri.

Hele processen omkring tilblivelse af både Risskov serien og GETAMAs øvrige møbelportefølje bygger på de rette valg af materialer, værktøj og gennemtænkte løsninger. Den garanti står Leif Jensen for som ansvarlig for det fine snedkerarbejde i alle led i produktionen.Det, der kendetegner en møbelklassiker, er når det perfekte samspil mellem håndværk, materialer, funktion og design går op i en højere enhed. Og det lykkedes for Risskov Møbelsnedkeri med fortolkningen af det danske skrivebord og spisebordet, som også har været DNA for flere design i RM-serien.

RM møbelserien består af en række design, som har fællestræk i æstetik, og som samtidigt tydeligt viser, at der har været et nærmest poetisk samspil mellem det rå materiale og snedkerhåndarbejdet.

Mød vores andre arkitekter