GETAMA Danmark A/S er underlagt den gældende danske persondatalovgivning.

I henhold til denne lovgivning er GETAMA Danmark A/S, CVR nr. 17871188, Holmmarkvej 5, DK-9631 Gedsted, dataansvarlig for de oplysninger, der er registreret om kunder og besøgende på vores hjemmeside www.getama.dk.
INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER
Getama kan indsamle følgende personoplysninger om dig:

Navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer og evt.website.

Det sker, når du tilmelder dig som forhandler eller partner,når du abonnerer på vores nyhedsbrev, og når du har en digital korrespondancemed os.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside til følgende formål:

For at gøre hjemmesiden mere brugervenlig og personlig, forat analysere brugen af hjemmesiden og indsamle statistikker om besøgende.

PERSONOPLYSNINGER
Vi bruger kun dine personoplysninger til følgende formål:

For at give dig mulighed for at downloade relevantmarkedsføringsmateriale, til at sende dig informationsmails, invitationer ogpressemeddelelser, og til at yde service i forbindelse med salg af voresprodukter.

OVERFØRSEL AF DINE PERSONOPLYSNINGER TIL TREDJEPARTER
Vi kan overføre dine personoplysninger til følgendekategorier af tredjeparter:

-Tjenesteudbydere, der hjælper med voresforretningsaktiviteter, herunder udbydere af hosting, software,analyseværktøjer osv.

-Offentlige myndigheder, hvor det er foreskrevetved lov eller retskendelse, eller hvor det er nødvendigt for at dokumentere,udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder, vores rådgivere, -herunderrevisions- og
advokatfirmaer.

-Tredjeparter, der leverer produkter ellertjenester i forbindelse med aktiviteter og events, som vi afholder.

BESKYTTELSE OG OPBEVARING AF DINE PERSONOPLYSNINGER
Vi tager din sikkerhed alvorligt og vil altid sikre, at de nødvendige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger er implementeret for at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret eller ulovlig behandling, tab, ændring, misbrug eller offentliggørelse.

Vi opbevarer dine data med begrænset adgang og under kontrollerede forhold. Vores sikkerhedsforanstaltninger overvåges regelmæssigt for at sikre, at de personoplysninger, vi opbevarer, håndteres ansvarligt og i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen.

SLETNING AF DINE PERSONOPLYSNINGER
Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige til de formål, de oprindeligt blev indsamlet, behandlet og opbevaret til.

DINE RETTIGHEDER
Du har ret til at få adgang til dine personoplysninger og til at vide, hvilke data vi opbevarer om dig, hvor de kommer fra, og hvad vi bruger dem til.
Du kan også anmode om at blive informeret om, hvor længe vi gemmer dine data. Du kan udøve dine rettigheder ved at sende os en e-mail på info@getama.dk