Tour de Getama til 3daysofdesign

15. Jun 2022
Tour de Getama
Tur/retur fra Nordjylland til København

3daysofdesign med:
Autentiske møbler i historisk hus
Historie og fornyelse
Kvalitet og brugbarhed


Autentiske møbler i historisk hus
autentisk, adj. (af gr. authentikós, beslægtet med autós, selv) som virkelig har den oprindelse eller beskaffenhed, der opgives; ægte; fuldt ud sikker ell. pålidelig. biblioteksvagten.dk
Autenticitet dækker over fastlæggelse af originalitet og bekræftelse af samme, det vil sige at en påstand om identitet, ægthed af kunst eller sikkerheden af et computerprogram er sand og troværdig. Fastlæggelse af autenticitet kaldes autentifikation. Wikipedia
https://sproget.dk/lookup?SearchableText=autentisk

I tiden hvor moderne mennesker søger ægthed og sikkerhed er Getama mere relevant end nogen sinde. Getama producerer originale designs i deres ægte form. Designs som er skabt i samarbejde med designeren/arkitekten eller tegnestuen, som viderefører og varetager arven. Designs, som stadig produceres af dygtige håndværkere i Danmark på fabrikken i Gedsted.
Til 3daysofdesign viser Getama sin design portefølje i vores showroom i historiske omgivelser i en lejlighed i Ringstedhus fra 1879 på Nørre Farimagsgade 13.

Historie og fornyelse
Mange af Getamas møbler har stået i de danske hjem i generationer. Og givet videre. Så dejligt at arve bedstes lænestol! Getama har bestået tidens store eksamen.
Det betyder dog ikke at tiden står stille for Getama. Vi vil gerne vise at Getamas møbler følger med tiden, anvender materialer fra bæredygtige og miljøcertificerede leverandører. Vi arbejder med fornyelse i farve og materialevalg, tilføjer nutidens ånd uden at glemme vores arv. Getamas møbler skal fortsat kunne bruges i generationer, og skal forblive lige så aktuelle, som da de blev tegnet.

Kvalitet og brugbarhed
Getamas møbler er elsket for deres høje kvalitet og funktionalitet. Kvaliteten af det udførte håndværk. Kvaliteten af designet og arkitektens arbejde. Altid med brugbarheden og æstetikken hånd i hånd. Det er derfor møblerne holder, og de holder.
Getamas møbler er relevante, fordi de opfylder de forskellige behov, som vi har i dagligdagen. I vores showroom viser vi forskellige stemninger og anvendelses muligheder, hvor hvert et stykke møbel har en, eller flere funktioner. Vi viser at Getamas møbler kan skabe de rammer og opfylde de krav, som et moderne menneske har til sine omgivelser. Getamas møbler er relevante.
På de næste sider se vores tour guide med disposition og vores tanker bag hvert rum, samt læs om de valgte møbler og materialer.

Rigtig god fornøjelse med vores Tour de Getama!
Link til PDF