THE ARCHITECT COLLECTION

GETAMA arbejder med nogle af de største og mest kendte tegnestuer, der igennem tiderne har skabt de ikoner af designklassikere, vi kender i dag. Hos GETAMA er vi meget opmærksomme på den designarv, som vi holder i vores hænder, og har fokus på at holde vores møbel arv evig gyldig.

I samarbejde med tegnestuerne gennemanalyserer vi de aktuelle oprindelige tegninger og sørger for at ramme nøjagtigt der, hvor møbelarkitekten har tænkt sit design. Dog har vi også, når omstændighederne kræver det, i fællesskab med tegnestuerne tilrettet møblet, når udviklingen i tiden kræver det.

Tiden står ikke stille med de danske klassikere, men møblerne er så gennemtænkte, at de kan følge med tiden og samtidig holde fast i noget oprindeligt.

Overblik

I vores katalog giver vi et indblik i hver enkelt møbelarkitekts design hos GETAMA. For at komme så tæt på hver enkelt møbels DNA er teksterne blevet til i tæt samarbejde med tegnestuerne.

Altid høj kvalitet

GETAMA er indbegrebet af ægte dansk møbelhåndværk, ingen dikkedarer, bare fokus på at levere det ypperligste håndværk. Med flere generationers erfaring for godt håndværk er fabrikken og værkstedet i GEDSTED stadig center for det noble håndværk, der produceres af uddannede møbelsnedkere og møbelpolstrere.